Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

За нас

 

 
   

  Сертификат          Сертификати фреонДекларация политика

Сертификат АУЕР Сертификат ISO 2018

 

 

 

Консим инженеринг ЕООД е частна фирма, основана през 1997г., като приемник на
ЕТ Консим започнала дейността си още през 1992 г.  

Консим инженеринг е специализирана във внос, продажба и сервиз на съоръжения за отопление, вентилация и климатизация, проектиране и монтаж на инсталации към тях.
Екипът ни се състои от висококвалифицирани специалисти - търговски отдел, инженерен екип и монтажна група. Нашата цел е намиране на оптимално решение според индивидуалните изисквания на клиента.

Консим инженеринг е бизнес партньор на следните чуждестранни компании:

  • Noirot, Франция - ел. конвектори за стенен монтаж, излъчващо таванно отопление за складове и производствени помещения, топловъздушни завеси
  • Auer, Франция - котли на ток и газ
  • Bini, Италия -  климатична техника
  • Heatpol,  Полша - ел. нагреватели
  • Starmix Германия – ел. сушилни апарати
  • Фирмата внася съоръжения и от други производители

Дилъри сме и на климатиците Midea и LG, които монтираме и поддържаме с нашия квалифициран сервиз.

Консим инженеринг има изградена мрежа от клиенти и дистрибутори в София и страната, на които предлага  висококачествени съоръжения и услуги.

Стремим се да предложим съоръжения и услуги с високо качество в областта на отоплителната, вентилационна и климатична техника. С коректност и експедитивност печелим нови и задържаме редовни си клиенти.

Постоянно следим най-новите технологии в сферата, в която работим и непрекъснато повишаваме квалификацията на специалистите ни. Стриктно прилагаме изискванията на европейските и националните стандарти и нормативната уредба.

Предлагаме на  своите клиенти професионални консултации, технически решения, проектиране, доставка и монтаж на инсталации, както на водни така и на директно изпарение.

Има изградени множество силови ел. инсталации и структурно окабеляване - изграждане на кабелни, компютърни системи, с оптичен кабел и заземителни.  

Фирма Консим инженеринг е сертифицирана по изискванията на ISO 9001 и е член е на CCFB - Френско- българската търговска камара.

Фирма Консим инженеринг е  лицензирана от Агенцията за енергийна ефективност за обследване и сертифициране на сгради. На фирмата е издаден сертификат за акредитация № 00472/28.09.2016 г от Агенцията по Енергийна ефективност и е вписана в публичния регистър на лицата извършващи обследване и сертифициране на сгради , изготвяне на оценка за съответствие на инвестиционни проекти и изготвяне на оценки за енергийни спестявания, съгласно чл.44, ал. 1 от Закона за енергийна ефективност.

Консим инженеринг ЕООД  се намира на горепосочения адрес и разполага с офис, магазин и обособена складова зона.